Borduren


Bij Naaiatelier Vlagtwedde kunt u terecht voor het borduren van uw bedrijfskleding, patches/badges, maar ook voor leuke geborduurde cadeautjes voor bijvoorbeeld geboorte, huwelijk, jubileum.

 

Bedrijfskleding

Wij borduren uw bedrijfskleding met  bijvoorbeeld logo, tekst, beeldmerk. U kunt zelf de kleding aanleveren, of dit uit ons ruime assortiment uitzoeken. Naast kleding kunnen we ook borduren op o.a. petten, tassen, huishoudelijk textiel etc.

Kom eens binnen lopen, om de mogelijkheden door te nemen!

 
 

Cadeautjes

Cadeautjes voor elke gelegenheid:


Kraamcadeautjes

Wij hebben een ruim assortiment slabbetjes, knuffels en tutpopjes/labeldoekjes uit voorraad leverbaar. Ook zijn er badcapes en badjassen voor de allerkleinsten. Kom gerust kijken naar het assortiment, alles kan uiteraard geborduurd worden met naam en/of geboortedatum.


Verjaardag / jubileum

Een handdoek, ochtendjas, tas, pet, fleechejas... zomaar enkele voorbeelden van de artikelen die wij borduren. Uiteraard is het mogelijk een naam of tekst te borduren, maar ook een logo van een vereniging, familiewapen of andere afbeelding kunnen wij voor u borduren.


Patches

Ook voor mooie patches bent u van harte welkom. Wij maken patches aan de hand van uw wensen/afbeelding. Zowel kleine formaten, als grote rugpatches (tot ca 35 X 35 cm). Eén enkel exemplaar, of in grote oplages. Voor meer info kunt u mailen, of loop eens binnen in ons atelier.